Beschikbaar vanaf groep 4

Hip Hop is de muziekcultuur uit Amerika met diepe wortels in Afrika. De Jamaicaanse Dj "Kool Herc" emigreerde eind jaren '60 naar New York. Hij kwam hier terecht in de Bronx, een ruige achterstandswijk. Politie en bende geweld waren hier aan de orde van de dag. Kool Herc bracht verandering. De cultuur ging wereldwijd. Dit is het Thema voor "Hip Hop Day @ School" 


"Hip Hop Day @ School" is een interactieve doe dag voor groepen tot 300 leerlingen op 1 dag. Het kan  ook op een externe locatie zoals een theater met meerdere ateliers. De opening bevat een stoomcursus Hip Hop waarna de tijdreis begint. Dit project kan ook over meerdere dagen duren. 


Cultuurgeluid wil de Old School weer laten herleven. Hier komt meer bij kijken zoals: fashion, muziek, cultuur en lifestyle. Dit alles gaan de leerlingen beleven. De lessen worden gegeven door docenten met echte Hip Hop roots.  Let's go!!


Onze docenten hebben bijgedragen aan het ontstaan en behoud van de Nederlandse Hip Hop scene.  Zij vertellen dit verhaal met passie en nemen jou mee op deze tijdreis.Vraag hier uw offerte aan voor